[R/G] Lokomotywa spalinowa 410D 1:25 free
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
-
- x 1
Re: [R] Lokomotywa spalinowa 410D 1:25 free
Obiecałem, więc wrzucam. Lepiej później, niż nigdy. Można śmiało udostępniać dalej.
https://drive.google.com/folderview?id= ... bWH1pSNu9y
https://drive.google.com/folderview?id= ... bWH1pSNu9y
Serdeczne dzięki za zdjęcia, pozwoliłem sobie dorzucić je do galerii na stronie Repozytorium: http://pkprepo.net/w-obiektywie-wykolejnica/
Witam.
Zastal stoi sobie w częstochowskiej szopie, a ja wziąłem się za podstawkę. Wymyśliłem sobie trochę zapomnianą hutniczą bocznicę, zarośniętą ze starą wykolejnicą i odstawioną starą karzełkową tarczą manewrową. Podstawka na dzisiaj, to szyny z mocowaniem od "Mario Modelario", uważam, że genialnie zrobione, szkoda tylko, że "Mario" na dzisiaj z takich czy innych powodów ich nie produkuje. Wykolejnica i karzełkowa tarcza manewrowa (no ta jeszcze nie zrobiona) z "Repozytorium". Opracowania Pawła Adamowicza już sklejałem i jak zwykle są genialnie opracowane, wykolejnicę można przestawiać w obie pozycje, ja swoją wykonałem w trochę innej wersji niż w opracowaniu, zmieniona lampa oraz klocek zjazdowy u mnie drewniany.
,
Na dzisiaj tyle, biorę się za karzełka.
Zastal stoi sobie w częstochowskiej szopie, a ja wziąłem się za podstawkę. Wymyśliłem sobie trochę zapomnianą hutniczą bocznicę, zarośniętą ze starą wykolejnicą i odstawioną starą karzełkową tarczą manewrową. Podstawka na dzisiaj, to szyny z mocowaniem od "Mario Modelario", uważam, że genialnie zrobione, szkoda tylko, że "Mario" na dzisiaj z takich czy innych powodów ich nie produkuje. Wykolejnica i karzełkowa tarcza manewrowa (no ta jeszcze nie zrobiona) z "Repozytorium". Opracowania Pawła Adamowicza już sklejałem i jak zwykle są genialnie opracowane, wykolejnicę można przestawiać w obie pozycje, ja swoją wykonałem w trochę innej wersji niż w opracowaniu, zmieniona lampa oraz klocek zjazdowy u mnie drewniany.
,
Na dzisiaj tyle, biorę się za karzełka.
Tyma - Kompletnie się na tym nie znam, więc chętnie się tym zajmę. - dobrze tutaj pasuje.
Pozdrawiam
Paweł
ORP Żubr,Wodnik,Pruski Parowóz T3,Ls410D
Pozdrawiam
Paweł
ORP Żubr,Wodnik,Pruski Parowóz T3,Ls410D
Rewelacyjny każdy detal ale blacha z purchlami od rdzy i odłażącą farbą to dla mnie odjazd na maxa. Niby taka pierdółka a efekt piorunujący. Czuję się wykolejony efektem.
Jak żywa ta wykolejnica wygląda
Niesamowite
Pozdr
Piotr
Pozdr
Piotr
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
Bry.
Ech muszę się jeszcze duuużo nauczyć.
Pozdrawiam Piotr.
Ech muszę się jeszcze duuużo nauczyć.
Pozdrawiam Piotr.
- Sklejacz Maciej
- x 102
Klękajcie narody Tu dopiero jest cudeńko. Te detale są niesamowite.
Podziwiam, pozdrawiam.
Podziwiam, pozdrawiam.
obecnie zamrożony:Iskander M (MZKT 79300 Astrolog)
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
Piąty i szósty obrazek od góry - spokojnie dałbym się nabrać, że to prawdziwe. Niedościgniona robota!