Wyniki Grand Prix KW 2010
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Ekhmm... Wypadałoby coś napisać...
To chyba drugi raz w życiu, kiedy coś wygrałem i właściwie nie bardzo wiem od czego mam zacząć. Może od tego, że chciałbym bardzo podziękować wszystkim, którzy głosowali na moją relację, Heinrichowi za nominację, a współzawodnikom za rywalizację na wysokim poziomie. To był dla mnie ogromny zaszczyt, znaleźć się w finałowej czwórce w takim towarzystwie. To, że w tym roku udało mi się zwyciężyć jest dla mnie niesłychanym wyróżnieniem, szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że po raz pierwszy w historii Kartonwork, GP zdobył samolot. Oby ten przełom otworzył drogę innym latadłom.
Wyróżnienie to jest dodatkowo dla mnie o tyle cenne, że jest to jakby nagroda publiczności modelarskiej, współuczestników i gości relacji.
Wieńczy ono trud wielomiesięcznej pracy nad modelem i relacjonowania jego budowy. Co prawda, w moim odczuciu konkurenci zasłużyli na tą nagrodę bardziej niż ja, budując modele od podstaw, malując je w niewiarygodny sposób, używając do ich budowy technik, o których ja nie mam bladego pojęcia.
Chciałbym również pogratulować QŃ' owi, Niki'emu68 i Strk'owi za rywalizację w finale z tak pięknymi modelami.
Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję.
No i nie mogę sobie tego odmówić...
Na wieczną chwałę ZŁO SQUADU!!!
To chyba drugi raz w życiu, kiedy coś wygrałem i właściwie nie bardzo wiem od czego mam zacząć. Może od tego, że chciałbym bardzo podziękować wszystkim, którzy głosowali na moją relację, Heinrichowi za nominację, a współzawodnikom za rywalizację na wysokim poziomie. To był dla mnie ogromny zaszczyt, znaleźć się w finałowej czwórce w takim towarzystwie. To, że w tym roku udało mi się zwyciężyć jest dla mnie niesłychanym wyróżnieniem, szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że po raz pierwszy w historii Kartonwork, GP zdobył samolot. Oby ten przełom otworzył drogę innym latadłom.
Wyróżnienie to jest dodatkowo dla mnie o tyle cenne, że jest to jakby nagroda publiczności modelarskiej, współuczestników i gości relacji.
Wieńczy ono trud wielomiesięcznej pracy nad modelem i relacjonowania jego budowy. Co prawda, w moim odczuciu konkurenci zasłużyli na tą nagrodę bardziej niż ja, budując modele od podstaw, malując je w niewiarygodny sposób, używając do ich budowy technik, o których ja nie mam bladego pojęcia.
Chciałbym również pogratulować QŃ' owi, Niki'emu68 i Strk'owi za rywalizację w finale z tak pięknymi modelami.
Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję.
No i nie mogę sobie tego odmówić...
Na wieczną chwałę ZŁO SQUADU!!!
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
Gratulacje Laszlik!
Przepiękny model, zwycięstwo absolutnie zasłużone. Tak wygląda ekstraklasa modelarstwa kartonowego - chyba się zgodzicie?
Od siebie dziękuję za głosy oddane na mój model F314.
Sama nominacja do Grand Prix w towarzystwie tak zacnych modelarzy i modeli, jest wielkim dla mnie osiągnięciem, a zachętą na przyszłość.
Pozdrawiam.
Przepiękny model, zwycięstwo absolutnie zasłużone. Tak wygląda ekstraklasa modelarstwa kartonowego - chyba się zgodzicie?
Od siebie dziękuję za głosy oddane na mój model F314.
Sama nominacja do Grand Prix w towarzystwie tak zacnych modelarzy i modeli, jest wielkim dla mnie osiągnięciem, a zachętą na przyszłość.
Pozdrawiam.
Wielkie brawa i szczere uznanie dla Was wszystkich, Szanowni Laureaci! Laszlik - mój podziw dla Twojej wygranej jest tym większy, że poziom konkurencji to najwyższa półka. Wygrać z najlepszymi - to jest naprawdę duża rzecz! Gratuluję!:szampan:
Na warsztacie: Leopard 2A5, J6K1 Jinpu
Zawieszone: Pogoria, XP-61E
Archiwum: Saab J35 Draken, Pietropawłowsk, F/A-18F Super Hornet, Churchill, MiG-21, Mirage III EA, Bf-109 K-4
-----------------------------
Wspieram .oO R357
Zawieszone: Pogoria, XP-61E
Archiwum: Saab J35 Draken, Pietropawłowsk, F/A-18F Super Hornet, Churchill, MiG-21, Mirage III EA, Bf-109 K-4
-----------------------------
Wspieram .oO R357
Gratuluję Laszlik. Absolutnie zasłużona nagroda. Gratuluję wszystkim którzy dostali się do finału. Jesteście dla mnie Panowie magikami. Wasze modele i relacje na tym forum zachęcają mnie ( i sądze że i innych kolegów) do podnoszenia własnego poziomu.
P.S. Pokazałem moim angielskim kolegom z mojego klubu modelarskiego Norfolk Scale w Norwich Wasze modele. wszystkie szczęki poleciały w dół.
Jeszcze raz gratuluję serdecznie i pozdrawiam
P.S. Pokazałem moim angielskim kolegom z mojego klubu modelarskiego Norfolk Scale w Norwich Wasze modele. wszystkie szczęki poleciały w dół.
Jeszcze raz gratuluję serdecznie i pozdrawiam
Regulamin Grand Prix Kartonwork przewiduje możliwość oddania tylko jednego głosu w finałowej turze. W moim przypadku przeważył szalę sentyment do czystego kartonu. Niemniej jednak chcę wyrazić ogromny podziw i szacunek dla pozostałych finalistów. Dla mnie jesteście panowie absolutną inspiracją modelarskiej pasji.
Laszlik, Ogromne Grand Gratulacje!!!
Laszlik, Ogromne Grand Gratulacje!!!
Ostatnio zmieniony śr lip 20 2011, 17:52 przez Rutek63, łącznie zmieniany 3 razy.
Obraz jest wart tysiąca słów. Model wart jest miliona.
- Wujek Andrzej
- x 2
Witam !
Gratuluję wszystkim finalistom ! Tak po prostu .
Laszlo "przybij piątkę" . ZŁO znów górą .
Skleiliście chłopaki piękne modele . Pozdrowienia serdeczne Wujkowe .
Gratuluję wszystkim finalistom ! Tak po prostu .
Laszlo "przybij piątkę" . ZŁO znów górą .
Skleiliście chłopaki piękne modele . Pozdrowienia serdeczne Wujkowe .
Ostatnio zmieniony czw lip 21 2011, 16:40 przez Wujek Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Gratulacje laszlik.
Samoloty to najtrudniejsze (w moim subiektywnym odczuciu) modele do sklejenia. Cieszę się, że w końcu wygrał samolot - zasłużenie.
Gratulacje również dla "koń-kurencji" - pozostałych uczestników i finalistów. Patrząc na Wasze relacje znów człowiek szuka odrobiny wolnego czasu, żeby coś tam znowu ulepić...
Samoloty to najtrudniejsze (w moim subiektywnym odczuciu) modele do sklejenia. Cieszę się, że w końcu wygrał samolot - zasłużenie.
Gratulacje również dla "koń-kurencji" - pozostałych uczestników i finalistów. Patrząc na Wasze relacje znów człowiek szuka odrobiny wolnego czasu, żeby coś tam znowu ulepić...