ORP Warszawa proj 61MP 1:75 RC
Moderator: kartonwork
Re: ORP Warszawa proj 61MP 1:75 RC
Podziwiam Twoje dzieło bo robisz też Warszawę, chociaż młodszą no i RC. Ale kibicuję Ci z całych sił. powodzenia
Pozdrawiam kartoniarzy.
autor dał nieumiejętnie linki do zdjęć na swoim koncie googleHeinrich Kosmala pisze: ↑pt wrz 22 2023, 12:25 Mnie też nie, niezależnie od tego, czy jest „http” czy „https“...
Panowie,
Ikonki zamiast zdjęć to "przypadłość" kilku ciekawych wątków na forum.
Zaraz po opublikowaniu posta zdjęcia były widoczne, ale po kilku dniach wszystkie zniknęły.
Niemnie nie jest to jakiś wielki problem. Wystarczy kliknąć prawym przyciskiem na ikonkę i wybrać z rozwijalnego menu opcję "wyświetl obraz w nowej karcie" i można obejrzeć zdjęcia w pełnej załadowanej rozdzielczości, i do tego bez "znaków wodnych"!
na próbę jeszcze jedno zdjęcie
Chochlik, już odwiedziłem Twój wątek jak tylko przeczytałem WARSZAWA!!!
Zaraz po opublikowaniu posta zdjęcia były widoczne, ale po kilku dniach wszystkie zniknęły.
Niemnie nie jest to jakiś wielki problem. Wystarczy kliknąć prawym przyciskiem na ikonkę i wybrać z rozwijalnego menu opcję "wyświetl obraz w nowej karcie" i można obejrzeć zdjęcia w pełnej załadowanej rozdzielczości, i do tego bez "znaków wodnych"!
Ostatnio zmieniony sob wrz 23 2023, 17:13 przez Rumcajs, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba jednak nie jest tak jak to opisujesz. Zdjęcia są na Twoim koncie do którego tylko Ty sam masz uprawnienia i dlatego wszystko widzisz dobrze, a my nie. Niezależnie na jakim komputerze i na jakiejkolwiek przeglądarce sprawdzam nawet otwierając obraz w nowej karcie jak piszesz widać tylko to co poniżej;Rumcajs pisze: ↑pt wrz 22 2023, 19:16 Panowie,
dla porównania wstawiam fotkę z mojego konta google ale z pominięciem zabezpieczeń własności
Dzięki Tomasz!
Pogrzebałem trochę w ustawieniach konta google i powymieniałem linki.
Może teraz...
Jeżeli nie to w poniedziałek zapytam fachowców
Pogrzebałem trochę w ustawieniach konta google i powymieniałem linki.
Może teraz...
Jeżeli nie to w poniedziałek zapytam fachowców
Niesamowita robota Rumcajs!
Podziwiam cierpliwość i zapał do tego kolosa! Ale o to właśnie chodzi, nie odpuszczać!
I jak ładnie odtworzyłeś klimat kabiny nawigacyjnej z tą sowiecką, wyblakłą żółcią na szotach. Normalnie czuję jej zapach ;)
Pozdr
Piotr
Podziwiam cierpliwość i zapał do tego kolosa! Ale o to właśnie chodzi, nie odpuszczać!
I jak ładnie odtworzyłeś klimat kabiny nawigacyjnej z tą sowiecką, wyblakłą żółcią na szotach. Normalnie czuję jej zapach ;)
Pozdr
Piotr
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
Cudeńko. Świetnie wygląda widać u Ciebie perfekcję.
Przeglądnąłem ze zdumieniem wszystkie twoje posty od początku, i specjalnie postanowiłem założyć konto aby obserwować postępy. Świetna robota, z niecierpliwością czekam na update'y!
Dla wszystkich, którzy cierpliwie czekali dzisiaj solidna dawka nowych fotek Warszawy.
Jeżeli coś znowu schrzaniłem i fotek nie widać, dajcie znać...
Postaram się również stopniowo wymienić stare fotki ze znakiem wodnym.
Jeżeli coś znowu schrzaniłem i fotek nie widać, dajcie znać...
Postaram się również stopniowo wymienić stare fotki ze znakiem wodnym.