Witam.
Dziękuję za miłe słowa, staram się tak robić modele, żeby mi się podobało, mogę wtedy Wam z czystym sumieniem moją pracę pokazać.
Zdjęcia, bardzo lubię je robić, fotografuję starą lustrzanką od Canona 450D, dwa obiektywy- standardowy i teleobiektyw, pierścienie pośrednie i lampa błyskowa, no i trochę kombinacji jak model sfotografować. Jeśli chodzi o jesienny plener to daleko nie szukałem, model fotografowałem w oknie pokoju na trzecim piętrze, tak jak i przy Prusaczku T3.
klint, gk, Mateusz Skałecki, Sklejacz Maciej Wszystkim Wam dziękuję za uczestnictwo w mojej relacji, Wasze uwagi i oceny pomagają w szlifowaniu warsztatu, no i napędzają do działania.
Tempest Dioramka oprócz szyn i trawy elektrostatycznej jest ekologiczna, roślinki zbieram na okolicznych trawnikach podczas odsikiwania moich psów. Moczenie w glicerynie niewiele pomaga, ja usztywniam je maczając kilkukrotnie w gruncie, takim do ścian.
Półfabrykaty:
Gotowce:
jacob Dzięki, wiesz, że czasami trzeba mnie hamować, jeśli chodzi o efekty. Tekturę mam zamiar zasłonić uszczelnieniem szklanej gablotki jakimś pluszem.