*[Relacja/Okręt] ORP Krakowiak
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Tomek, a nie mówiłem, że to model Aguli :-)
Model sklejony naprawdę ładnie. Jak na pierwszy model to po prosty ŚWIETNIE. Pamietajmy, że to Haliński, gdzie nie ma wybacz dla partaczy i "szybkościowców".
Udało mi się nawet chwilkę pogadać z autorką.
Teraz pozostaje tylko czekać na kolejne dzieło spod ręki Aguli.
Model sklejony naprawdę ładnie. Jak na pierwszy model to po prosty ŚWIETNIE. Pamietajmy, że to Haliński, gdzie nie ma wybacz dla partaczy i "szybkościowców".
Udało mi się nawet chwilkę pogadać z autorką.
Teraz pozostaje tylko czekać na kolejne dzieło spod ręki Aguli.
pzdr
Kemot
Kemot
Witam,
Ja również pragnę przyłączyć się do w pełni zasłużonych gratulacji. Winszuję uzyskanej noty za pierwszy model. Brawo!
Pozdrawiam serdecznie
Glutation
Ja również pragnę przyłączyć się do w pełni zasłużonych gratulacji. Winszuję uzyskanej noty za pierwszy model. Brawo!
...i przy okazji proszę wszystkich, którzy krytykują pogląd, że "w realu tego nie widać, aparat tak to wyolbrzymia", aby zapamiętali sobie raz na zawsze słowa Pana Tomasza, który "tam był, wino i miód pił, a co zobaczył w poście umieścił"Tomasz D. pisze:Przyznaję się że do momentu aż zobaczyłem karteczkę z nazwiskiem wykonawcy to nie wierzyłem że to ten sam model - to co widać na fotkach wstawionych na forum, a to co zobaczyłem tam to jakby dwa różne modele.
Pozdrawiam serdecznie
Glutation
"No, kończ Władziu i robimy"