Chuck jest zajebisty to mój idol
a swoją drogą fajne masz te fajeczki odpowietrzające
[R] "Vliestroom"- za oknem impreza :-) -scratch
Moderator: kartonwork
Po obejrzeniu tych zdjęć mam minę podobną do Chucka... Wycieraczki i lampka w środku GSD mnie rozwala, a ten gość oparty o nadburcie na dziobie wygląda jak prawdziwy... Dosłownie zapadłem się do wewnątrz... Eeee excelent!!!
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
-
- x 1
Heloł . Wymodziłem z patyków plastikowych stojak dla bojek . Nie mogą się tak walać po pokładzie luzem , muszą być w jakimś stelażu . Zaznaczam , iż to moja fantazja , zbliżona do podpatrzonych fantazji na innych modelach Vliestroomów .
Duże boje też muszą na czymś się trzymać , bo to co teraz jest ( tak sugeruje producent) to jakaś abstrakcja i wygląda conajmniej idiotycznie .
Duże boje też muszą na czymś się trzymać , bo to co teraz jest ( tak sugeruje producent) to jakaś abstrakcja i wygląda conajmniej idiotycznie .
Witam kolegów.
Jestem tzw. "Świeżym rejestrantem". Jednakże od dłuższego już czasu obserwuję Wasze zmagania z materią.
Grzegorz.
Jestem pod wrażeniem. Nie tylko z resztą tego modelu, ale także Aziz'a przejrzałem uważnie obydwa wątki. Ja, do czynnego modelarstwa wracam po wielu, wielu latach i mam nadzieję niedługo "pochwalic się moimi "wyczynami". Na razie gratuluję Ci warsztatu. Swego czasu miałem doczynienia z platikowymi modelami "waloryzowaymi" I to właśnie doświadczenie pozwalami docenić wkład Twojej pracy.
Pozdrawiam serdecznie.
Do zobaczebnia (mam nadzieję niebawem)m na forum w w mojej relacji z budowy. Właśnie zastanawiam się przeglądajac moje archiwa co by tu wziąć na warsztat.
Jestem tzw. "Świeżym rejestrantem". Jednakże od dłuższego już czasu obserwuję Wasze zmagania z materią.
Grzegorz.
Jestem pod wrażeniem. Nie tylko z resztą tego modelu, ale także Aziz'a przejrzałem uważnie obydwa wątki. Ja, do czynnego modelarstwa wracam po wielu, wielu latach i mam nadzieję niedługo "pochwalic się moimi "wyczynami". Na razie gratuluję Ci warsztatu. Swego czasu miałem doczynienia z platikowymi modelami "waloryzowaymi" I to właśnie doświadczenie pozwalami docenić wkład Twojej pracy.
Pozdrawiam serdecznie.
Do zobaczebnia (mam nadzieję niebawem)m na forum w w mojej relacji z budowy. Właśnie zastanawiam się przeglądajac moje archiwa co by tu wziąć na warsztat.