Pytanie;
czy wstawianie/przeniesienie relacji z ukończonego modelu do archiwum odbywa się „automatycznie“ (moderator działu po wpisie wykonawcy „model ukończony“), tylko na wniosek budowniczego, czy też wyłącznie jako wyraz uznania „szefostwa“ forum?
Archiwum
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Heinrich Kosmala
- x 164
- Heinrich Kosmala
- x 164
Re: Archiwum
Witam,
to nie była żadna prowokacja czy szyderstwo, ja na prawdę tego nie wiem, a chciałbym, żeby moje modele (i innych oczywiście też ) nawet po paru latach można było na forum bez problemów obejrzeć.
Proszę o odpowiedź!
to nie była żadna prowokacja czy szyderstwo, ja na prawdę tego nie wiem, a chciałbym, żeby moje modele (i innych oczywiście też ) nawet po paru latach można było na forum bez problemów obejrzeć.
Proszę o odpowiedź!
- Heinrich Kosmala
- x 164
PS.
Podobnie ma się ze „zdjęciem tygodnia” – proponują jakoś członkowie forum? Decyduje moderator/ admin?
Podobnie ma się ze „zdjęciem tygodnia” – proponują jakoś członkowie forum? Decyduje moderator/ admin?
Zdjęcie tygodnia - decyduje admin/moderator
Archiwum - przenosi moderator gdy uzna, że relacja jest już zakończona i znajdzie na to wolną chwilę.
Archiwum - przenosi moderator gdy uzna, że relacja jest już zakończona i znajdzie na to wolną chwilę.
- Heinrich Kosmala
- x 164
Szczerze mowiac, tez tego dotychczas nie wiedzialem.
Jarek M