Chciałbym przywitać się z wszystkimi forumowiczami. Do modelarstwa wracam po prawie.....20 latach. Przede mną bardzo długa droga w zakresie udoskonalenia warsztatu modelarskiego. Mam nadzieję, że moje koślawe "początki" spotkają się ze zrozumieniem i z pomocną radą .
Obecnie pracuje nad modelem wydawnictwa JSC - pancernikiem Nelson - traktuję ten model bardziej jako poligon doświadczalny (można w pewnym sensie powiedzieć przypomnienie sobie podstaw modelarstwa kartonowego) - w zakresie stosowanych klejów, technik wyoblenia.
Powitanko
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
-
marcelo80, a czemu Ty tyle watkow na raz zakladasz? W jednym bzdety na temat linijki, w drugim na temat idiotycznego trymera, w trzecim sie witasz... Tylko czekac, kiedy pozakladasz nastepne i bedziesz sie rozwodzil na temat patyka od lizaka, czy innej blahostki. A potem wielkie zdziwienie, jesli kto Tobie napisze tak, jak laszlik zrobil to w watku o domniemanym zamieraniu forum.
Jesli juz za wszelka cene chcesz sie wysilac na zakomunikowanie swiatu czegos gornolotnego, zbierz Twoje zlote mysli w jednym watku. W ten sposob ulatwisz innym omijanie tych bzdur.
Jesli juz za wszelka cene chcesz sie wysilac na zakomunikowanie swiatu czegos gornolotnego, zbierz Twoje zlote mysli w jednym watku. W ten sposob ulatwisz innym omijanie tych bzdur.
Jarek M
Witam, mi również miło jest Ciebie powitać.mr.jaro pisze:marcelo80, a czemu Ty tyle watkow na raz zakladasz? W jednym bzdety na temat linijki, w drugim na temat idiotycznego trymera, w trzecim sie witasz... Tylko czekac, kiedy pozakladasz nastepne i bedziesz sie rozwodzil na temat patyka od lizaka, czy innej blahostki. A potem wielkie zdziwienie, jesli kto Tobie napisze tak, jak laszlik zrobil to w watku o domniemanym zamieraniu forum.
Generalnie nie rozumiem w czym masz problem? Bo widzę najwyraźniej że delikatnie się Tobie gumka na rajtach napina. Jeżeli nie masz nic do powiedzenia w kwestiach, które mnie interesują to po prostu wyluzuj i zajmij się czymś bardziej pożytecznym. A dzięki temu wszyscy będą bardziej szczęśliwi.