W nawiązaniu do dyskusji, oto miniaturka przerobiona tak jak to opisałem na poprzedniej stronie wątku. Używając IE u mnie otwiera się od razu bez reklam w pełnym rozmiarze. Używając Firefoxa otwiera się za pierwszym razem z otoczką photobucket'a, za drugim razem już samo zdjęcie w pełnym rozmiarze.
/photobucket/ Wstawianie zdjęc na forum Lipiec 2010
Moderatorzy: kartonwork, Bartosz B.
cześć,
twoja fota u mnie:
w operze otwiera się jak na leży
w lisie ciągle w otoczce bukietowej
w ie jak należy
To rozwiązanie jest dobre, ale nie idealne, nie daje 100% pewności, co strasznie (mówiąc oględnie) irytuje mnie, innych może mniej. Np. miniatury z twojej relacji - post z 30 listopada - otwierają mi się jak należy (opera), ale innym, w innych przeglądarkach nie koniecznie, a szatan wie na czym to polega - ta frywolność.
pozdro
luk
twoja fota u mnie:
w operze otwiera się jak na leży
w lisie ciągle w otoczce bukietowej
w ie jak należy
To rozwiązanie jest dobre, ale nie idealne, nie daje 100% pewności, co strasznie (mówiąc oględnie) irytuje mnie, innych może mniej. Np. miniatury z twojej relacji - post z 30 listopada - otwierają mi się jak należy (opera), ale innym, w innych przeglądarkach nie koniecznie, a szatan wie na czym to polega - ta frywolność.
pozdro
luk
- The Truth is…?
- …that there is no Truth. There is only an agreement about it.
A może spróbować ze SkyDrive, tam żadnych reklam nie zauważyłem tylko linki są trochę kłopotliwe w wyłuskaniu.
viewtopic.php?t=17188
viewtopic.php?t=17188
- Heinrich Kosmala
- x 164
Cześć,
czy ktoś może ostatnio miał jakieś kłopoty z photobuckietem?
od kilku dni nie jestem w stanie nic zdziałać na tym g. Co najwyżej mogę się zalogować, ale już żadna podstrona się nie ładuje - próbowałem przez 4 przeglądarki i nic.
Rozumiem, że skoro darmowy hosting, to może być do d. ale bez przesady...
czy ktoś może ostatnio miał jakieś kłopoty z photobuckietem?
od kilku dni nie jestem w stanie nic zdziałać na tym g. Co najwyżej mogę się zalogować, ale już żadna podstrona się nie ładuje - próbowałem przez 4 przeglądarki i nic.
Rozumiem, że skoro darmowy hosting, to może być do d. ale bez przesady...
- The Truth is…?
- Heinrich Kosmala
- x 164