Witam Was w mojej relacji z budowy lokomotywy spalinowej 410D. Model zaprojektował i udostępnił za zupełną darmochę Adam Koch znany na Konradusie jako
Adam Cook - bomb a opisał to
TUTAJ . Pod
TYM linkiem można pobrać pdf'a. Ponieważ lubię pooglądać oryginał sklejanego modelu to trochę poszperałem po internecie, no i niewiele znalazłem, wszystkiego ze czterdzieści zdjęć, więc jeśli macie jakieś fotografie proszę o nieukrywanie ich dłużej

. Jeszcze jedna uwaga co do autora, należy mu się od nas wielki szacunek za pracę, którą dla nas, modelarzy wykonuje i to za darmochę, ta relacja jest też dla Niego, żeby widział efekty swojej pracy. Jeszcze "okładka"
Pobrałem , więc sobie Adamowego pdf'a, ze zgrozą zobaczyłem, że Adam
nie zabezpieczył go antypiracko, NIE MA LASERÓW, wydrukowałem na zwykłym kombajnie od "C" MP640, pokryłem Caponem, nic się nie rozmazało i nakleiłem na karton, powinien być 0,8 mm, jeśli jest grubszy to trzeba wyciąć większe otwory we wręgach. Jeszcze jedna uwaga opracowanie Adama chcę potraktować jako podstawę do jakiejś waloryzacji, jej zakres będzie zależał od ilości materiałów, które zdobędę. Trochę zdjęć
Na dzisiaj tyle.