Nie znam się na tym za bardzo ale wydaje mi się, że przynajmniej połowa tych oglądnięć była dokonywana przez osoby zaglądające ponownie do wątku i zdjęcia ciągnięte są wtedy z pamięci podręcznej przeglądarki.tutaj niektore fotki po tygodniu lezenia mialy 800 oglądnięć... 50kb*800=40mb.... przy wiekszej ilosci fotek moze nie starczyc....
Zaginione fotki
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
ufffff....... sie naczytalem ;)
powiedzmy ze pomysl tez w porzadku
faktycznie przy zrzutce niektorzy mogliby potem usilowac dochodzic jakichs swoich dziwacznych praw ;) chociaz..... w sumie przeciez tu mądrzy i myślący ludzie siedza :]
powiedzmy ze pomysl tez w porzadku
faktycznie przy zrzutce niektorzy mogliby potem usilowac dochodzic jakichs swoich dziwacznych praw ;) chociaz..... w sumie przeciez tu mądrzy i myślący ludzie siedza :]
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
Ja już uzupełniłem swoją relację. Fotki umieściłem na www.photobucket.com Pojemność 25 Mb, max. rozmiar fotki 250 Kb. Tyle chyba powinno wystarczyć a jeśli zabraknie to można założyć drugie konto na inny mail. :-)
sms'y
Witam forme płacenia przez sms'y przerabialiśmy z kolegami juz w pewnym klubie internetowym. Okazuje sie jednak że lwia część kasy pochłania operator sieci i firma która jest pośrednikiem i organizuje takie płatności,
Grodzik
Grodzik