*[Galeria/Okręt] King Georg V MM

Zakończone relacje i galerie gotowych modeli.

Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork

Awatar użytkownika
Madolo

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Madolo »

Witam...
Już w porządku.....powód: "za stary" acrobat :D
Dzięki....za pomoc
Właśnie z tego pdf`u mam(zassałem z netu) 4 ostatnie szkice lecz do "żródła"(pdf`u) a zatem i niektórych fotografii - nie dotarłem.
AR dzięki temu będzie bardziej "szczegółowy".
Pozdrawiam z Grecji
Awatar użytkownika
Tomasz D.
Admin
x 143

Post autor: Tomasz D. »

O'k, więc usuwam plik.
Awatar użytkownika
Orvar

Post autor: Orvar »

Bundy stukrotne dzięki i :piwo: może w Porąbce ? Materiały wspaniałe , już mnie korci żeby zacząć budowę .
Madolo czy mógłbyś pokazać zaawansowanie Twoich prac na AR - zawsze to raźniej się buduje się we dwoje .
No tak i fotki zniknęły - uzupełni się
:cool:
Obrazek
Awatar użytkownika
Orvar

Post autor: Orvar »

Zdjęcia wstawione z zewnętrznego serwera - całkiem prosta zabawa , a przy okazji jeszcze kilka .
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Tomasz D.
Admin
x 143

Post autor: Tomasz D. »

Fajne fotki, wybrać najlepsze i do galerii z nimi, tam jest zdecydowanie ich miejsce.
Na marginesie dodam, że cieszę sie iż jako jeden z niewielu zrozumiałeś problem znikających fotek i zamieściłeś je na zewnętrznym serwerze.
Sam zdjęcia z relacji budowy Regulusa przerzucałem 3 razy - pierwszy raz po pojawieniu się pierwszych problemów z transferem na forum przerzuciłem na darmowy serwer, drugi raz gdy założyłem sobie Neostrade i korzystałem z danego mi miejsca, a trzeci raz gdy poznałem zalety płatnych usługodawców udostępniających miejsce na serwerze plus wiele dodatkowych usług za naprawdę niewielkie pieniądze. Linków do przepisywania miałem masę bo nie robiłem tego akurat na początku, a na końcu relacji, i wiem ile jest z tym pracy; i o ile mogę zrozumieć kolegów którzy w swoich relacjach mieli naprawdę dużo zdjęć, które właśnie bezpowrotnie stracili to jednak nie rozumiem narzekania tych, którzy stracili dosłownie kilka fotek.
Awatar użytkownika
<misiu>

Post autor: <misiu> »

No prosze... a ja jush myslalem ze ten King to jakas replika w porcie a to modelik w plenerze pod golym niebem ... super !!!

hej
michał
Awatar użytkownika
Kemot
x 11

Post autor: Kemot »

Bardzo podoba mi się ten model. Miałem go sklejonego dawno temu. Niestety nie przetrwał przeprowadzki. Szkoda tylko, ze pokład taki kanarkowy.

Jesli sie nie myle to KGV miał ponad 1400 części do sklejenia + druty. Uważam, że jest to najlepiej opracowany pancernik w Małym Modelarzu.
pzdr
Kemot
ODPOWIEDZ