O tym to akurat wiem ale nie bede go mial przez nastepnych 10 miesiecy (jesli wogole go bede mial) Moze jeszcze jakies inne?
Drugie pytanie. Tak mnie ciekawi, kiedy przerysowujecie modele to jak rozmieszczacie linie nowego rysunku. Po zewnetrznej, czy przez srodek starej lini. Chcialbym wiedziec co myslicie na ten temat? Zdjecie lepiej tlumaczy o co mi chodzi.
Wie ktoś czy można zmierzyć w corelu długość krzywej za jednym razem?? Czy trzeba mierzyć poszczególne proste składające się na tą krzywą i dopiero potem dodać aby otrzymać wynik?
barman44 pisze:Wie ktoś czy można zmierzyć w corelu długość krzywej za jednym razem?? Czy trzeba mierzyć poszczególne proste składające się na tą krzywą i dopiero potem dodać aby otrzymać wynik?
Moja wiedza o Corelu zatrzymuje się wprawdzie na wersji 8 i niczego takiego tam nie znalazłem. W Illustratorze trzeba zaopatrzyć się w tym celu w nakładkę CAD więc gdyby Corel potrafił to w wersji podstawowej byłby to dla niego duży plus.
Zainstalowałem sobie wersję testową i wygląda całkiem fajnie. Najciekawsze narzędzia będą działały dopiero po uiszczeniu opłaty rejestracyjnej i wpisaniu specjalnego kodu.