Mi-24D Hind (Kartonowy Arsenał 3-4/2013) by ZŁO SQUAD -KONIEC-
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Fantastyczna robota. Naprawde z wielka zazdroscia patrze na te fotki. Kawal roboty juz za Toba. Bardzo mi sie wszystko podoba i przekonujesz mnie do tego ze nie zawsze warto jest malowac wnetrze, aby lepiej wygladalo.
Tempo fantastyczne jak na taka precyzje, ale juz czekam z niecierpliwoscia na kolejne fotki. Trzymam kciuki za kolejny rownie dobry progress.
Tempo fantastyczne jak na taka precyzje, ale juz czekam z niecierpliwoscia na kolejne fotki. Trzymam kciuki za kolejny rownie dobry progress.
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
Dzięki Tomo. Tym bardziej mi miło, że podoba Ci się pomimo że to nie Twoja działka.tomo11 pisze:Pięknie to wygląda, co prawda modele latające to nie moja działka ale ten twój śmigłowiec wygląda świetnie.
A widzisz. Nie sztuka w tym, żeby wszystko zapaćkać farbą, nawet po mistrzowsku. Moim zdaniem to co kartonowe w modelach kartonowych takim powinno pozostać. Szczególnie, że szkoda zamalowywać halową grafikę swoją własną. Poza tym traci się raster na rzecz jednolitej tekstury powierzchni całkowicie zamalowanej i model kartonowy traci spójność, kiedy inne jego elementy nie są w całości malowane. Wyjątkiem są w moim przypadku trzy pudełka które postanowiłem przemalować na srebrno, ale myślę że taka przeróbka uchodzi i malowanie małych detali, to co innego niż malowanie całego przedziału na przykład.rowin pisze:Fantastyczna robota. Naprawde z wielka zazdroscia patrze na te fotki. Kawal roboty juz za Toba. Bardzo mi sie wszystko podoba i przekonujesz mnie do tego ze nie zawsze warto jest malowac wnetrze, aby lepiej wygladalo.
Tempo fantastyczne jak na taka precyzje,...
A już całkowite malowanie kartonowych modeli lotniczych to chyba sam wiesz jak wygląda. Na czarnym widziałem takie modele... Taaa... ekstra...
Dzięki i miło mi że się podoba.
Pozdro!
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
- Sklejacz Maciej
- x 103
Samoloty to nie moja pasja, ale mój podziw dla Twoich dokonań wielkim jest. Wspaniała praca i miło na taką popatrzyć.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
obecnie zamrożony:Iskander M (MZKT 79300 Astrolog)
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
- Sklejacz Maciej
- x 103
No to będzie nas już dwóch
Pozdrawiam
Pozdrawiam
obecnie zamrożony:Iskander M (MZKT 79300 Astrolog)
-I to z niezlym skutkiem... -A potem pokaze to na Papermodelsach, a na Kartonworku nie bo .......zbin pisze:Ja też jestem sklejacz! Nie Lasz..., nie Art...., ale zawsze coś sobie ulepię
(Wykropkowane pole wypelnic).
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
No dobra to moze inaczej.
Chcialem napisac, ze szkoda ze nie pokazujesz sie tutaj, bo dobry z Ciebie modelarz, a Twoje galerie napewno przyozdobily bo to forum.
No ale rozumiem, z druiej strony to Twoja prywatna sprawa. Nikt nikogo zmuszac do niczego nie moze.
Ja tez z roznych powodow nie prowadze relacji na innych forach. Po pierwsze, to na tym forum jako pierwszym zaczalem w ogole cokolwiek pokazywac i jego forma, oraz towarzystwo tutaj najbardziej mi odpowiada.
Tutaj nikt nie zachwyca sie byle gniotem polepionym napredce w tydzien.
Z tego forum takze wynioslem najwiecej, bo uczylem sie na relacjach najlepszych jakich widzialem.
Po drugie, kiedystam na zbiorowej konferencji ZLO SQUADU stwierdzilismy ze przyjmujemy forme jednoforumowa I tego sie probuje trzymac.
A poza tym wszystkim, milo mi ze chociaz zagladasz do tych moich wypocin ;)
Pozdro!
Chcialem napisac, ze szkoda ze nie pokazujesz sie tutaj, bo dobry z Ciebie modelarz, a Twoje galerie napewno przyozdobily bo to forum.
No ale rozumiem, z druiej strony to Twoja prywatna sprawa. Nikt nikogo zmuszac do niczego nie moze.
Ja tez z roznych powodow nie prowadze relacji na innych forach. Po pierwsze, to na tym forum jako pierwszym zaczalem w ogole cokolwiek pokazywac i jego forma, oraz towarzystwo tutaj najbardziej mi odpowiada.
Tutaj nikt nie zachwyca sie byle gniotem polepionym napredce w tydzien.
Z tego forum takze wynioslem najwiecej, bo uczylem sie na relacjach najlepszych jakich widzialem.
Po drugie, kiedystam na zbiorowej konferencji ZLO SQUADU stwierdzilismy ze przyjmujemy forme jednoforumowa I tego sie probuje trzymac.
A poza tym wszystkim, milo mi ze chociaz zagladasz do tych moich wypocin ;)
Pozdro!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD