*[Relacja/Samolot] Bf-109E Waldek Gulle i jego koślawa latałka :-)
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Szydercza Gała
- x 167
Dzięki z korektę językową Tera będę już pamiętał.
Sleepwalker... ta to jest piecyk typu koza, Waldemar posiadał jeszcze łopatę typu saperka, oraz 2 tony wungla w holowanym za samolotem tendrze ( tenderze ??? karwia znowu to samo , nie wiem czy jacyś kolejowcy tu zaglądają, ale oni będą wiedzieć na pewno )
Walka z kabiną dobiegła końca, choć nie ostatecznego, został jeszcze celownik i owiewka, ale to juz na sam koniec.
Najsamwpierw lewa burta kabiny, z mnóstwem wyposażenia
No i juz oklejona zewnętrzną skórą, czy sie walnąłem, czy zmieściłem w normie ( bardzo z reszta "ciasnej" ) okaże się jak dojdę do kołpaka i włożę w toto płat
Sleepwalker... ta to jest piecyk typu koza, Waldemar posiadał jeszcze łopatę typu saperka, oraz 2 tony wungla w holowanym za samolotem tendrze ( tenderze ??? karwia znowu to samo , nie wiem czy jacyś kolejowcy tu zaglądają, ale oni będą wiedzieć na pewno )
Walka z kabiną dobiegła końca, choć nie ostatecznego, został jeszcze celownik i owiewka, ale to juz na sam koniec.
Najsamwpierw lewa burta kabiny, z mnóstwem wyposażenia
No i juz oklejona zewnętrzną skórą, czy sie walnąłem, czy zmieściłem w normie ( bardzo z reszta "ciasnej" ) okaże się jak dojdę do kołpaka i włożę w toto płat
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 167
Bo ten dobrze znam i się nie boję . Co prawda ten nowy pewnie w znacznym stopniu bazuje na E, tak jak E bazował na F, ale mimo wszystko to nie to samo. Poza tym E-4 mam, a tego nowego musiałbym kupić, a to w mojej sytuacji nie byłoby łatwe
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- zxcvbnm1971
- Szydercza Gała
- x 167
No i kolejna partia fotek, tym razem z gotowym nochalem, co by nie było że Waldka jakoweś szpitfajery opadły, o nie szpitafajery defianty i inne takie wynalazki to Waldemar jada na śniadanie, bo on twardy jest a nie mientki
A od odmianowywania końcuffkuff to TOWARZYSZ ma odpowiednich ludzi i właśnie ci ludzie zostaną w najbliższym czasie roszczelani za szkodnictwo i niekompetencję
WIELKIE JOŁ!! jak mawia grubas taki jeden
A od odmianowywania końcuffkuff to TOWARZYSZ ma odpowiednich ludzi i właśnie ci ludzie zostaną w najbliższym czasie roszczelani za szkodnictwo i niekompetencję
WIELKIE JOŁ!! jak mawia grubas taki jeden
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- zxcvbnm1971
- Szydercza Gała
- x 167
Zara zara easy izi a kto ci powiedział że szkielet nie został zapiankowany, albo zalany betonem, a segmenty nosa nie są połączone na taśmę izolacyjną bądź malarską?? Fotek nochala przed zamknięciem przecież nie wstawiłem ..... :haha::haha::haha::jezyk2:
A co do gumki ESP to nie wiem, bo mam ją od tak dawna że nawet ślad nie pozostał znaku producenta. Ale mam też klasyczną gumkę tą ze słoniem, specjalnie dla Ciebie ESP wkręcę ją jakoś do następnej partii fotek
A co do gumki ESP to nie wiem, bo mam ją od tak dawna że nawet ślad nie pozostał znaku producenta. Ale mam też klasyczną gumkę tą ze słoniem, specjalnie dla Ciebie ESP wkręcę ją jakoś do następnej partii fotek
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD