Witam, na specjalne życzenie Mundzia wrzucam kilka fotek skończonego niedawno modelu T-34/85. Model wszystkim znany i być może już sie przejadł. Model wykonany wprost z wycinanki z jedną różnicą, a mianowicie gąsienice zostały wykonane z pojedynczych ogniw od podstaw.
Oto porcja fotek wykonanego modelu;
Kilka fotek wykonanych w trakcie budowy:
Jeśli są jakieś pytania pytac odpowiem na pewno. Pozdrawiam
*[Galeria/Czołg] T-34 Rudy MM 2005 na specjalne życzenie Mundzia
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Padawan, wzmocniłem każdą płaszczyznę dla ktorej nie byo to przewidziane: dół wanny, przód i tył (skosy dolne) a tekże skosy nad błotnikami jak i płaszczyzny do których doklejane były błotniki. Trochę roboty przy tym było ale opłaciło sie, nie było mozliwości zapadnięcia się poszycia.
Jak się szuflada otwiera to sie za niego zabieraj Łatwa i przyjemna robota.
Jak się szuflada otwiera to sie za niego zabieraj Łatwa i przyjemna robota.
-
- x 8
Nooo..., ma się ten dar przekonywania..., he, he...
Jako, że byłem jednym z pierwszych macantów tego "RUDEGO", mogę poświadczyć, że dodatkowe wzmocnienia nadały pożądaną sztywność konstrukcji i uniemożliwiły sflaczenie się elementów pancerza...
Gąsienice, spoko. Od nich Paweł zaczął zabawę. Żeby mieć je jak najszybciej z głowy. Udało mu się...
Jako, że byłem jednym z pierwszych macantów tego "RUDEGO", mogę poświadczyć, że dodatkowe wzmocnienia nadały pożądaną sztywność konstrukcji i uniemożliwiły sflaczenie się elementów pancerza...
Gąsienice, spoko. Od nich Paweł zaczął zabawę. Żeby mieć je jak najszybciej z głowy. Udało mu się...