Witam
Szukam szczegółowych modeli tankowców i innych cywilnych jednostek. Jak na razie znalazłem tylko TMS SEATROUT jednak nie mogę znaleźć do niego żadnej dokumentacji ( może ktoś pomoże??) Czy są jeszcze na rynku inne modele tego typu. Za odpowiedz z góry dzięki !
Modele Tankowców itp.
Moderator: kartonwork
-
http://www.promodel.pop.pl/
Tu masz jeden tankowiec. Mam nadzieje że o to ci chodzi
Jest to jakiś model ofertowy i nie wiem jak go można zakupić, ale pomóc zawsze można
Tu masz jeden tankowiec. Mam nadzieje że o to ci chodzi
Jest to jakiś model ofertowy i nie wiem jak go można zakupić, ale pomóc zawsze można
Gdyby Bóg postawił na przedni napęd ludzie chodziliby na rękach
Ahoj!
Co do współczesnych tankowców to może być problem. Zajrzyj na stronę amerykańskiej firmy bluejacket. O ile sobie przypominam to mają model tankowca z czasów II WW. Chyba to jest T-2 a cena zestawu nie powinna przekroczyć 350 USD. Za jakieś 300 dolców można również nabyć amerykańskie plany Statku typu Liberty w wersji tankowca.
Co do współczesnych tankowców to może być problem. Zajrzyj na stronę amerykańskiej firmy bluejacket. O ile sobie przypominam to mają model tankowca z czasów II WW. Chyba to jest T-2 a cena zestawu nie powinna przekroczyć 350 USD. Za jakieś 300 dolców można również nabyć amerykańskie plany Statku typu Liberty w wersji tankowca.
Pozdrawiam SZKUTNIK
Na pochylni: HMT "OLYMPIC" (1:200)
Na desce kreślarskiej: SAR 3000 (1:50) - DAR POMORZA (1:100) - OCEANIA (1:100) - WILHELM GUSTLOFF (1:200)
Na pochylni: HMT "OLYMPIC" (1:200)
Na desce kreślarskiej: SAR 3000 (1:50) - DAR POMORZA (1:100) - OCEANIA (1:100) - WILHELM GUSTLOFF (1:200)